Friday 30 March 2012

Kuulsa maletaja ja elukunstniku õpilane;D

  Ma sõin töölt Bangladeshi Mita välja. Vähemasti mulle tundub nii, sest boss on minust väheke pimestatud ja kuna Mita tekitas errorit nagunii, tegi boss ühe suht julge ja ennatliku sammu, lasi oma kogenud töötaja lahti. Täna oli köögis minu asemel üks iraani leidi, kes siis reedese kiire pärast suht ähmis oli ja mina olin in front- ees! Lõikusin liha- õli pritsib, riisi lendab- ja nautisin kamandamist. Ma olen aga kohe-kohe ükskõik kuhu mujale minemas, sest ma vajan täistööajaga kohta. Pühapäeval selgub, kas saan ühte farmi kokaks. Mis tähendab seda, et ma ei teagi, mis siis saab, sest nii otsemaid minema põrutada pole ka viisakas. Ja see uus nö tööandja ei ole siiani helistanud kah. Olen ometigi saanud ju päris hea kogemuse ja nüüd tundub mulle, et mu töökohal pole viga midagi, sest Perth on kolme aastaga nii palju elanikke juurde saanud, et minu päevapalga eest on mõned nõus töötama terve nädalavahetuse. No elame näeme. Praegu oleks juba kahju minema minna, olen linnaelusse sisse elanud ja mingid head pidepunktid leidnud. Mulle tundub, et ma veel ei lähe.

    Ma olen käinud nüüd terve nädala peale tööd malet mängimas. Jugoslaavlastest ja enamasti sealtkandi vanameestest koosnev seltskond veedab igat jumala päeva ühe söögisaali välilaua taga ja toksib maletada. Mõnikord tulevad noormehed vanadega jõudu katsuma ja nüüd mina käin seal harjutamas. Nädalaga on progressi tunda küll. Aga esimesed korrad olid eriti ajukad, või siiski vastupidi ajutud. Nüüd tundub, et olen mingid trikid omandanud, kuid suudan mõtlemise veel vaid mängu esimeses viiendikus selge hoida. Aga siis toob keegi kanget teed või kohvi lauda ja ajab mula ja tehakse nalja Katarinast ja Nikolaist või astub mööduja ligi ja uurib Alexanderi, kes on siis kogu selle ettevõtmise vaim, papakoid, kelle nimi on Cookie. Nad on lahutamatu paar. 
    
Add caption
     Aga see tütarlaps siin on Duan, kellega ma just tutvusin ja homme koos tai-chisse lähen. Tundub normaalne inimene ja vaadake, mismoodi ta alustab, pole sellist värki veel näind, diagonaalsed paralleelsed read!

   Oh ja siis oli meil veel hüper-super nädalavahetus koos Piia-Liisi ja Tambetiga, kes on mu vanad tuttavad. Ja kui kunagi Tambet ajaski mu kettase (nagu ta ise siinjuures väljenduks), siis nüüd on ta oma patud heastanud;) Käisime Margaret Riveris, kus parasjagu toimusid maailmameistri võistlused surfis ja oi neid randu! Külastasime ühte veinimõisa ja elasime ainult paremates motellides ja isegi hotellides, sõime kuninglikult vaid restoranides ja peežitasime niisama.

   Aga las pildid kõnelevad minu eest.






















2 comments:

  1. Armsad vanamehed ja kena seltskond ja Ookean! ILUS, ILUS...

    ReplyDelete
  2. L.Ron Hubbard:"Kiireim tee miljonite teenimiseks on panna alus oma religioonile."

    http://zzz.ee/index.php/Saientoloogia

    ReplyDelete