Saturday 2 February 2013

Tohu wa-bohu


   Kas teie teadsite, et tohuvapohu polegi eestikeelne vaid heebreakeelne väljend, mis tähendab vormitust ja tühjust. Mulle tuli see täieliku üllatusena, kui ma oma sabbati kooli töövihikut täitsin ja järsku inglisekeelsest tekstis loen, et tohu vabohu oli seal, kuhu Jumal hakkas maailma looma. Vaat' kus! Tohuvapohu on ülemaailmselt tunnustatud! 

   Ma pole ammu kirjutanud. Palju on juhtunud. Christmas Carols ehk Jõulukontsert, Aastavahetus, Granti- mu kaastöölise lahkumine, Bonky tütred saabusid, paadireis Balls Püramiidi juurde ja tagasi tulles ringi tegemine ümber saare, osalemine "kalkuni jooksus", mis on iga teatud neljapäevane bowlingu võistlus, kus võitja viib koju kalkuni või siis kana, kuid mida ma loomulikult võita ei saanud, sest see oli mu teine kord üldse palle veeretada ja veel mõni pidune radio shack ja juukselõikus küla kõige kurikuulsama Bosniast pärit juuksuri juures, samuti ka tutvus uue koka Hilary'ga ning ka tema ärasaatmine ja praeguse koka Deani tervitamine, palju suhtlemist sama aasta lastega kui minagi ja Piibli uurimine, kõike seda aga kroonimas puhkuste aja kiire tempo, kui külalistemaja on täis ja palju on hommikusööjaid ja nüüd ka palju õhtustajaid, sest uus kokk Dean on hea vana, kes on tagasi peretütre Cortney'ga, et enne Euroopa reisi väheke raha säästa ja pere seltsis aega veeta.  

   Paar nädalat polnud siin tervel saarel netti, mis tähendas seda, et blogikirjutamine nihkus, kuigi tahtsin Marina kirja üles riputada varsti pärast seda, kui selle sain. Ma ei tea, mis sa sellest arvad, aga mulle tundus see nii loogiline jätk minu blogile. Andeks, emps!
   Piibel oli poolteist kuud teel ja jõuluüllatusena tuli sealt vahelt ka siis see kiri välja, mida oli lõbus lugeda:D Ema kirjutab mõnusalt mahlakalt ja vahel esineb ka Kanade vanamoelist keelepruuki, kuid miski värk sarnanes, kas siis nägemisviisis või terviku loomises minu enda kirjutistega.       
   Mu noorem õde, Ester, tuuseldab nüüd ringi Ladina-Ameerikas ja Mann oli ka mõnda aega Austrias Mirjamil külas, kust nüüd aga juba tagasi. Tundub, et senikaua, kui mul netti polnud, ei juhtunud just palju ka virtuaalmaailmas- pühad ja vaikus- või siis olidki kõik kuhugi teel. 
   Ja kui ma neti taas poole jaanuari paiku sain, siis imestasin, et osad inimesed saatsid veel jõulukaarte ja tehti jõuluvana nalju, justkui olekski kogu maailm koos minuga olnud netiajaaugus; mul oli ka vaid ainult 5 uut sõnumit postkastis- paari nädala peale! 

   Aastavahetusel olin tööl. Meil oli välja kuulutatud pidulikum Aastavahetuse Buffet (nagu ka jõuluõhtul Jõulubuffet), maksusmusega 65 dollarit nägu, kuhu siis võis end, kes iganes kirja panna. Pakuti kalkunit, sinki, kõiksugi kartuleid, salateid ja tervituseks mereande. Mõlemal õhtul polnud maja küll täis aga siiski oli tööd palju ja ise sain alles aastavahetuse traditsioonilise lõkke äärde vahetult enne uue aasta tulekut. Mingit ilutulestikku ei eksisteerinud, keskööl süüdati suur lõke, mille ümber Vana Asustuse (Old Settlement)  lähedale rannale, oli kogunenud oma pooltuhat saarlast, turisti. 
   Pärast suurt ristmusitamist ja kõigile Happy New Year soovimist, löntsib massist kuskil pool, mööda pikka sirget Lagooni teed väljaveninud rongkäiguna klubisse, kus enamus nooremast rahvast üritab tantsupõrandal plärisevatest kõlaritest väljakohiseva disko saatel midagi tantsimise sarnast läbi viia, sest muusika meenutas tõesti pigem mingit raginat ja lärmi. Enamasti kõik pidulised (peamiselt 16 aastased ja nende unised emad, isad, kes on majast välja aetud, et lastel oleks ka õigus jalga klubisse tõsta; vaesed vanemad istuvad kainelt oma korralikes nukukleidikestes kusagil tantsuplatsi ääres toolil ja passivad närviliselt, millal kell kukub, et siis oma purjus lapsed koju viia) on mingis seletamatus ekshalteeritud (jah üsna teismelises) meeleolus.

   "Paremik" suundub pärast kella kahte öösel edasi Ned's beachile, mis on peamine öine peopaik noortele, sest jääb elumajade kuuldeulatusest välja. Asjalikumad poisid on juba ranna varjualuse elektrikilbi kallal ja ühendavad muusikaseadmeid vooluvõrku. Bonk on oma tütarde juurde koju läinud, mina liitun aga noortega ja tantsin varavalgeni. 
   Enne päikesetõusu seame sammud paari hea sõbraga (tõeline paremik) poolde Malabari mäkke, et ühe suurema palja kaljunuki otsast päikest tervitada. Nedsile päikesetõus ei paista: päris kõrge mägi on ees ja kui juba nii kõrgele ronida, et üle selle vaadata, siis paistab ka meeletu veteväli, millel tõusva päikese värvid ja varjud plekiselt vonklevad- just säärasest vaatest on F. Gehry saanud Guggenheimile inspiratsiooni! 
   Enne veel, kui pean hommikusööki tegema minema- sest tuli välja, et mulle lubatud vabal hommikul on ikkagi hommikusööjad ja ma pidin ainukese töötajana (sest Grant oli meile jõulude ajal oma järjekordse triki visanud ja joomise tõttu tööle mitte ilmunud, mille tagajärjena ta pärast kuut teenistusaastat lahti lasti) neid teenindama- teen mõned kiiremad tantsusammud all Ned's'il. 
   Ma olin juba õhtul osadele külalistele lubanud, et tulen hommikul otse karjamaalt, ei vaheta isegi riideid ja teenindan neid ka hommikusöögi lauas. Nii see oligi. Muidugimõista pidin öö jooksul hoiduma alkoholist, tegin omale vaid ühe kange kohvi Bailysega, enne, kui pikale teekonnale asusin. 
  Oli küll väheke pikaldane see mõtlemine aga palju ei erinenud hommikusest unisusest, mõned noad ja kahvlik kukkusid käest, aga ma olen neid ka muul ajal meister pillama. Una kutsub mind seetõttu vahel hellitavalt Dropsy'ks (Pillaja?). 
   Ah jaa, miks ma selle kõik ette võtsin! Ma küsisin mingil eelneval päeval, et mida siin siis vana aasta õhtul tehakse ja üks Sry Lanka noormees, kes siin klubi baaris töötab, seletas mulle, et tavaliselt kogunetakse paar tundi enne uut aastat kellegi sepa juurde koju (kust ka mina siiski läbi jõudsin jalutada), siis minnakse koos Bon Fire (lõkke) juurde, siis on tantsud klubis, siis noored Ned's'ile ja paremik läheb karjamaale päikesetõusu vaatama. Nii ma siis võtsin selle omale pähe ja tahtsin just nii oma öö veeta, kuid sellest, mis edasi tuleb, ei olnud mul küll mingit aimu... 

   Pärast paaritunnist tööpäeva istusin väsimust trotsides ja päeva kaunidusest jõudu saades ratta selga ja sõitsin Old Settlement'i randa, kuhu unetud pidulised olla edasi suundunud ja keda kõva muusika tõttu ka eriti raske polnud mändide alt üles leida. 
   Siis läks mul pidu alles lahti! Lõpuks! ma ei pea tööle minema, nüüd võin rahus puhata- pidutseda! Üle mitme nädala, või isegi üle kuu, kui vaba päeva nägin. Lonksasin pudelist rummi ja hommikuses imelises päikesevalguses tundus maailm nii õnnestunud. 
   Poisid olid pool unes- pool ärkvel, simad pahupidi. Käis võitlus päikeseprillide pärast. Seal olid ka mu bossi pojad, kes on 17 ja 19 aastased ja kes on väga head tondid, üks neist on tõusev supermodell ja teine on lihtsalt muhe kuju. Supermodellis on midagi Deppilikku ja ta kasutab seda ka kavalalt ära, lõbustades muuseas seda jäänukseltskonda- neid viimaseid vappraid- totrate nö juhuslike poosidega, kord vedeledes alkoholist närbunud endise pornostaari kaisus, kord keskplaanis laia kaarega urineerides, ise üle õla kiigates, kas ikka vaatavad jne.   
    
   Hakkasin ühe teise poisiga, kes alati tantsijana pidudel ette astub, võistlema, kuid ma olin tema jaoks liiga agressiivne ja ma solvasin teda tahtmatult oma jõulisusega ja meie võistlus jäi katki. Hiljem tahtsin temaga ka tantsida aga vajusin vist liiga ära. Ma lihtsalt vaatasin, et ilge kolge neh, teeks vähe kukepoksi aga krt tuli välja: peris õrnuke teine.
   Aga seal oli ka üks pikkade blondide juustega üleküla kena poiss, selline ideaalanatoomiline nähtus, kes on ka mitte just ebaõnnestunud Bonky tütre poissõber, ja tema pakkus end siis võitluskunstideks välja, kuna ma vist kõvasti kuulutasin, et tahan maadelda. Me hakkasimegi kähmlema. Olin nüüd väheke mures, et see murrab mu pooleks ja hakkasin juba peaaegu kahetsema aga esimesest kontaktist saan aru, et kuigi poisil on rohkem jõudu, tunnen, et ta ei saa mind seljale panna ja minu tugevus seisneb selles, et mul on pikem vastupidavus või siis tahtejõud või energia koondamise võime või midagi..., ja mõne aja pärast oli ta selili. Siis tuli veel üks sell, kes tahtis proovida- kihlvedusi tehti juba minu kasuks- ja me jäime pärast energilist show'd auga viiki. Nüüd olin järsku mingil erilisel positsioonil ja lebasin puude vilus noormeeste keskel ja rääkisin neile muinasjuttude sügavusest ja nad kõik kuulasid mind. 
   Kuid see pole tähtis, tähtis on see, et toimus midagi, mida saab nimetada päris suhtlemiseks. Inimesed kipuvad ikka muidu mingit koorukit välja pakkuma, kes sinuga suhtlusesse asutatakse ja see on üks jube õnnetus. Ma tavaliselt hakkan sellistes vaakuvates olukordades, headel võimalustel muidugi, poisse peksma, sest tundub, et neid on vaja esmalt füüsiliselt avada ja siis alles hakkavad nad sinuga ka avatult rääkima. Uneskõndijad tuleb kõik üles peksta! No kuidagi peab ju tähelepanu püüdma:D Ma ikka otsin omale suhtluskaaslaseid ja miks mitte ka loomingulisi partnereid. 
   Koju läksin kahe paiku päeval ja kolme ajal kustusin voodisse, kuue paiku hakkasin oma sõbrale Bonkyle kaualubatud õhtusööki tegema ja kümne ajal olin taas voodis, et eesolevaks tööpäevaks end välja puhata. 

   Meile oli pühade eel uus kokk tulnud ja esimest korda oma tööliskarjääri jooksul tajusin, et olen oma kaastöölisega kannatamatu. Alguses arvasin, et nüüd olen Granti haiguse pärinud, kes alati pärast oma BIG NIGHT'i (suurt ööd ehk raskesse joobesse tõmbamist), minu peale kergesti ärritus ja puberteetikust plika kombel vinguma kukkus. Aga läks aega mööda ja ma tajusin, et kokk tegi ka vana perenaise kannatamatuks- see oli selgemõtteline frustratsioon! Noor kokk kahtles kõiges, mida ta tegi ja palus kõigilt, et tema eest mõeldakse ja ka otsuseid langetatakse. Ta küsis isegi, kui mitu tundi ta töötas, kui ta alustas 8, tegi pausi kell 1 ja lõpetas kell 9. Me pidime lisaks oma asjadele ka tema asjadele mõtlema ja seda on isegi lapse puhul tüütu taluda. 
   Kliendid pidid tema kahkluste tõttu kohati koguni 2 tundi oma sööki ootama. Mina olin siis see, kes pidi neile otsa vaatama ja neilt kannatlikkust nuruma, ise sealjuures aegajalt õue sügavalt sisse- ja väljahingama joostes. 

   Aga Hilary, too kahtlev kokk, uuris välja, millal toimuvad jooga tunnid ja tänu temale käin ma taas joogas. No vähemalt täna on mul veel võimalik klassis osaleda, sest superuus kokk Dean tahab teisipäeva õhtuti restorani avatud hoida, et mitte neljapäeval Humpty Micks'i odava pizzaõhtuga konkureerida. 
   See tähendab muidugi, et mul avaneb võimalus Bonkyga neljapäevastest bowlingu õhtutest osa võtta. Aga jooga oli küll eriti kasulik, kahju, kui enam võimalust ei tule. Hea saun ja jooga on täitsa sarnase toimega.

   Üks päev puhusin oma roosa õhkmadratsi täis ja me Hilaryga solberdasime mõlemad rinnakuti madratsile toetudes üle laguuni Jänese saarele. Lagoon pole kuigi sügav ja aeg- ajalt sukeldusime mu ujumisprillidega selle enamasti suht vaesesse põhja, et sealt tähepiltidega meremune korjata. Ta oli nagu väike laps, kelle mänguhimulised silmad otsisid nähtustele tähendusi. See, kuidas ta muinasjutumerre sukeldus võlus mind väga, kuid samas muutis ka vastandlikult lapsevanemlikuks. Tagasiteel oli väike vastulaine ja meie edasijõudvus oli vaevaline. Õnneks möödus meist üks kanuu, mille omanik mulle oma lestad laenas ja mis meid võibolla poole kiiremini sellest juba tunde kestnud seiklusest välja tõi. Tol päeval ületasin oma hirmud ookeaniga (või vähemalt selle laguuniga) seotud teadmatuse ees, nüüd tean täpselt, mida seal kohata võib ja ühtäkki suutsin rahulikult hingates ujuda.

   Üks eriti võimas elamus oli Balls Püramiidi külastamine. Püramiid olla maailma kõige kõrgem veest iseseisvalt väljaulatuv kivi. Püramiidi ümber on veel teisigi väiksemaid, kuid kunstilisi kaljurahne, millest üks oli täpselt nagu aborigeeni mehe pea, kes rahulikult Püramiidi valvas- linnud peast mõtetena lendamas. 
   Ma vihastasin oma fotoka peale, sest see ei suutnud püüda kinni seda suurust ja neid troopilisi linde, kes "kivi" ümber keerlesid ja neid värve ja varje, mis erinevate nurkade all kivikamakale eri ilmeid manasid- tegi meele mustaks. Peab siinset loodust ikka joonistama hakkama! 
   Nägin ka delfiine ja lendkalu, tagasiteel ka kõiki saare soppe ja vaateid iga nurga alt. Ahmisin kõige sügavamat sinist ja kõige puhtamat türkiisi! 



   Bonk andis mulle ka mõned surfimise tunnid, sain juba maitse suhu aga päris püsti ma veel ei tõusnud, aga! ajasin end põlvile, millega esiotsa väga rahul olen. 

   Ilmad on olnud tormiselt tuulised ja mandriaustraalias möllavad tulekahjud ja Queenslandis uputab. 
   Suri saare üks austatuim ja olulisim naisfiguure tädi Thelma. Ta oli siin ühe suure perekonna pea ja meie kirikus üks positiivsemaid ja helgemaid tegelasi. Veider on see, et ta nägi mind unes enne seda, kui ta mind päriselt näinud oli. Ise ta arvas, et ehk sellepärast, et tulen samast piirkonnast, kust tema esiemagi, ehk siis Norrast. Temas oli nii tohutu intelligentsus ja õrnus, headus- iga kohtumine temaga oli väga eriline. Tema mees, Gower, on kohalik mehhaanik, kelle käest olen käinud piima ostmas. Neil on neli tütart: Willow, Roslyn, Gay ja Nelly ja Therese kui ka Bonk on nende nõod. 
   Homme on matused. Bonk koristabki hetkel vana Thompsonite surnuaeda, sest Thelma ei soovinud uuele surnuaiale minna, ütles, et tema sinna linnu (muttonbird) kisa keskele ei taha, soovis oma vanaisa kõrvale.

   Hetkel siis ajan siin oma teise aasta viisa asju ja ootan juhtnööre edasiseks tegevuseks. Iga hetk peaks saabuma kiri, kus öeldakse mulle, kus ma oma tervisetõendi saan vormistada. Loodan väga, et ma selle kõige pärast Sydneysse ei pea lendama, mis aga rohkem kui tõenäoline! 
   

8 comments:

  1. See on kõigi poolt läbi mõeldud tunnistus, ma olen siin, et anda kogu maailmale teada mehest, kes päästis mu suhte ja seda suurepärast meest kutsutakse dr IZOYA-ks. Tõepoolest tegi ta minu heaks suurepärase töö, tuues tagasi mu endise väljavalitu, kes mu maha jättis, ja lubab, et ei naase enam kunagi minu juurde. Sellega olen mõistnud, et dr IZOYA üksikasjade jagamine maailmale annab palju kasu neile, kellel on purunenud kodud või suhted, aitamaks teil seda purunenud suhet või teie abielu lahendada. Tema juurde pääseb tema e-posti aadressi kaudu: drizayaomosolution@gmail.com. Või tema rakenduse number +12098373537. Võtke temaga ühendust ja vaadake, kuidas teie probleem 24 tunni jooksul lahendatakse. Ta on spetsialiseerunud ka järgmistele küsimustele ...
    (1) Sa tahad oma endist tagasi.
    (2) Soovite saada oma ametikohas edutamist.
    (3) Tahad, et mehed / naised järgiksid sind.
    (4) Sa tahad last.
    (5) Olete ettevõtja ja soovite võita lepinguid.
    (6) Sa tahad, et su mees oleks igavesti sinu oma.
    (7) Vajate vaimset abi.
    (8) Olete petnud ja soovite kaotatud raha tagasi saada.
    (9) Lõpetage lahutus.
    (10) Raha rituaalide kutsumine.
    (11) Võida valimised.

    ReplyDelete

  2. DR OKOS TÄNAB, ET MINU ARMASTUSED TAGASI MINU
    tere, igaüks, tänan seda tunnistust tänase õnne tõttu, mu nimi on Lilian, ma olen juba üle kümne aasta tagasi abielus, lahkudes õnnelikult oma armsa mehega, kuni ühel päeval tuli ta töölt tagasi ja ei tahtnud mind kunagi varem näha. ma teaksin, et mulle anti lahutuspaber, palusin ja proovisin kõike, kuid ikkagi ei töötanud midagi, mul oli nii haiget, sest ma armastan teda nii palju, ma peaaegu kaotasin oma elu, nii et sõber tutvustas mulle seda imelist, suurepärast loitsuratast Dr Okos, kes mind lõpuks aitas ... Ma pole kunagi olnud selliste asjade fänn, vaid otsustasin lihtsalt vastumeelselt proovida, kuna olin meeleheitel ja jätsin valikuvõimaluseta ... Ta tegi spetsiaalseid palveid ja kasutas juurikaid ja ürte ... Kolme päeva jooksul helistas mulle ja oli kahetsenud emotsionaalse trauma pärast, mis mulle maksis, kolis tagasi majja ja elame jätkuvalt õnnelikult
    Olen teda tutvustanud paljudele paaridele, kellel on probleeme kogu maailmas, ja neil on olnud häid uudiseid ... Usun kindlalt, et keegi seal vajab tema abi,
     nii et pingutage oma abielu / suhte päästmiseks, kui see on seda tõesti väärt. võtke temaga ühendust läbi whatsapi numbri 2348134156715 tema Via meili teel okosherbalhome@gmail.com

    ReplyDelete
  3. minu nimi on Mariana ja olen Mehhikost. Ma tahan kasutada seda võimalust, et öelda, kellele keegi siiani kommentaari loeb, et tänada dr Tundet selle eest, et ta aitas mul oma tütre mehe tagasi tuua, pärast seda, kui mu tütar oli segaduses ja ta arvas, et ta ei saa kunagi oma meest tagasi, pärast seda, kui abikaasa jättis ta oma kahe lapsega üheks aastaks, mul vedas, kui üks mu sõber Diana tutvustas mulle seda võimsat maagilist meest, kes aitab mul oma võlujõuga mu tütre mehe tagasi tuua tagasi tema juurde ja ma luban talle, et panen maailma kuulma rohkem džinnimehest, kes ei nõua inimeste heaks töötamiseks raha. kui teil on raskusi või teil on rahaprobleeme või teil on haigus, ärge muretsege enam ja võtke palun ühendust dr Tundega tema e-posti aadressil toye816@gmail.com või helistage talle või helistage talle numbril +393510651312, ta üllatab teid. tänan teid siin iga keha ja Jumal õnnistab teid kõiki
    Tervitades
    Mariana.

    ReplyDelete
  4. DR WALE PARIM ÕIGLUSVALIK
    Kõik tänu dr Wale'ile, kes aitas mul oma armastatud abikaasa minu juurde tagasi saada. See oli pikk lugu, kuid ma ütlen siin vähe selle kohta, kuidas see suur mees nimega Dr Wale aitas mul tagasi tuua oma mehe, kes pole nüüd minuga juba 5 aastat rääkinud. Ta tegi seda tööd suurepärase võimsa loitsuga. Kõik, mida ma tegin, oli see, et sain mõned asjad, mida minu jaoks loitsu ette valmistati. Pärast seda, kui ta esemeid kasutas, hakkas järgmise kolme päeva jooksul minu mees helistama ja ütles mulle, et tuleb koju tagasi minu juurde. WhatsApp +2347054019402 VÕI E.mail drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  5. See tõesti toimis ja olen uhke, et olen selle tunnistaja. Nägin postitust selle kohta, kuidas ta DR WALE kaudu oma mehe tagasi sai. Ta aitas tal endise abikaasa tagasi saada. Minu lahutas minust 2 aastat tagasi, et elada teise mehega ja ma üritan teda lahti lasta, kuid ei suutnud, nii et ma üritan teha palju asju, et ta tagasi saada, ta ei tule minu juurde tagasi. Ühel päeval külastasin foorumit taastumisnõuannete saamiseks ja nägin seal üht naist tunnistamas, kuidas DR WALE aitas tal oma meest tagasi saada pärast seda, kui ta oli sidunud end teise naise loitsuga ja DR WALE aitas teda. Algus, mida ma kunagi ei uskunud vaimsesse töösse, proovisin seda vastumeelselt, oli meeleheitel, võtan temaga ühendust ja selgitan talle oma probleeme, minu suureks üllatuseks aitas DR WALE mul 2 päeva pärast oma naise üles leida ja nüüd on minu suhe nüüd ideaalne. nagu lubatud. Exi püsiv taastamine ei too mitte ainult tagasi kedagi, keda armastad, vaid ühendab ka armastajate tunded asjaoluga, et oled selle inimesega rahul. Mu naine kohtleb mind nüüd kui kuningat ja ütleb alati, et armastab mind kogu aeg. Kui teie suhtes on raskusi, võivad DR WALE probleemid aidata abieluabi, võtke temaga ühendust WhatsApp / helistage talle +2347054019402 või EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Olen olnud abielus 19 aastat ja mu mees ütles äkki, et ei armasta mind enam. Ta kolis välja ja esitas lahutuse 3 nädalat pärast lahus olemist
    Aastaid kestnud abielu jälgimine teeb lõpuks haiget rohkem kui põrgu ennast. Olen aastaid abielus olnud lootusega, et me ei lahku iial pärast nii palju koos elamist. Kõigest hoolimata ütles ta mulle, et teda ei huvita enam abielu, ma ei osanud öelda, mis selle põhjuseni viis, meil ei olnud tegelikult kunagi tõsist võitlust, mis võiks viia sellise otsuseni. Ma olin nii palju hullem, kui ei suutnud jätkata. Ühel pärastlõunal olin kodus lähedase sõbraga võrgus rääkimas ja artiklit lugedes ning siis nägin, kuidas naine abiellus. See tabas mind tõesti, sest ma ei arvanud kunagi, et see on võimalik, mõtlesin ja proovisin. Võtsin ühendust assistendiga, kes tegi kõiki neid imesid. Kui ma seda tegin, rääkisin talle kõigest, mis ma oma abielu ajal läbi elasin, siis ta kinnitas mulle, et lõpetage nutmine ja peaks uskuma, et mu mees mõtleb seitsme päeva pärast ümber. Andsin endast parima, et seda uskuda, nii et tegin kõik, mida ta minult palus ja pärast viimast seitset päeva tuli mu mees paluma mul andestada, et ta soovib meiega koos kohtuda ja see on nüüd üle viie aasta vana. nüüd oleme õnnelik pere. Kas ma olen tõesti selle abi eest tänulik selle eest, mida ta minu heaks on teinud, pean silmas tema lahkust. Võtke selle suurmehega ühendust e-posti aadressil drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Olen tõepoolest üllatunud dr Isikolo imeliste kogemuste ja imede üle, mida Internetis ja kogu maailmas on levitatud. Kuidas ta imeliselt aitas inimestel üle maailma nende kadunud armukesi taastada, võtsin temaga ühendust pärast seda, kui olin läbinud nii palju tunnistusi erinevatelt inimestelt, kuidas ta aitab endist armastatut tagasi tuua. Rääkisin talle oma abikaasast, kes jättis mu umbes 8 kuud tagasi maha ja lahkus kodust kõigega, mis mul oli. Olin hämmingus, kui ta käskis mul vaid naeratada ja rahuneda, kinnitades, et ta saab kõigega hakkama vaid 48 tunniga. Pärast teist päeva helistas mu abikaasa, olin lihtsalt nii šokeeritud, et valisin kõne ja ei suutnud. Ma ei usu oma kõrvu, ta tõesti anus, et ma talle andestaksin ja ma teadsin, et armastus ja õnn on tõeliselt taastatud. võtke ühendust DR ISIKOLOga tema e-posti aadressil: isikolosolutionhome@gmail.com või saatke talle WhatsAppi kaudu sõnumi: +234-8133261196

    ReplyDelete
  8. Armastus ei anna kunagi alla, ei kaota kunagi usku, on alati lootusrikas ja püsib igas olukorras. Ma annan Jumalale kogu au selle eest, et tõi minu ellu dr Ige Ajayi, kes aitas mul tagasi saada mu naise, mille tõttu ma üheks aastaks lahutasin. Olin viimane inimene maa peal, kes nõustus tõsiasjaga, et loitsud eksisteerivad või toimivad, alles siis, kui mind suunati veebis dr Ige Ajayi juurde, kes on oma võimsate loitsudega nii paljusid inimesi aidanud. Mul polnud muud võimalust, kui proovida, sest 3 kuud pärast lahutust alandati mind depressiooni tõttu töökohal, sest ma ei tea, mida teha, et ta tagasi saada, kuid tänan Jumalat, et kasutasin Dr. Ige Ajayi, et saada oma õnn ja armuelu tagasi 48 tunni jooksul. Just eelmisel nädalal edutati mind tagasi oma ametikohale ja olen siin, et jagada oma kogemusi selle mehega, keda kutsutakse dr Ige Ajayiks. Ma ei tea, mida sa täna läbi elad, aga tea, et igas olukorras on alati väljapääs. Dr Ajayi valmistab ette ka selliseid loitsusid nagu loitsumäng, tööloits, lahutuse peatamiseks mõeldud loits, mis tahes haiguste raviks mõeldud loits, kaitseloits, edukaks saamise loits, jõukas ja võimsa kohtumõistmise loits E.T.C. Võtke ühendust e-postiga drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    ReplyDelete